aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετρίδης αποκάλυψε πτυχές του πρωτοκόλλου που θα δοθεί στις ομάδες!

Ο Πετρίδης αποκάλυψε πτυχές του πρωτοκόλλου που θα δοθεί στις ομάδες!

Πρωτόκολλα από την ΚΟΠ περιμένουν οι ομάδες ενόψει της επιστροφής των ομάδων στις προπονήσεις. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χωρίς VAR», και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ομοσπονδία πήρε το προτώκολλο το οποίο ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως οι παίκτες θα πηγαίνουν στα γήπεδα (σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος) με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Το σχετικό απόσπασμα: «Για το πρωτάθλημα είναι συγχυσμένα τα πράγματα. Σήμερα είχαμε τη διαφωνία για το άνοιγμα των σχολείων. Είπε άλλα η κυβέρνηση και άλλα ο επιδημιολόγος. Είναι λίγο μπάχαλο. Πρέπει να πάρει απαντήσεις η ΚΟΠ. Να πάω ένα βήμα μπρος, στα παιχνίδια. Κάποιοι όροι του πρωτοκόλλου λένε πως στα παιχνίδια ίσως να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποδυτήριο της ομάδας που θα είναι έδρα και οι παίκτες θα πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα. Δηλαδή αν παίζουμε με την ΑΕΛ στη Λεμεσό να πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα οι παίκτες. Αυτό κατάλαβα. Ξέρω πως έχει δοθεί το πρωτόκολλο στην ΚΟΠ. Η θέση μας είναι πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Το θέλουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ