aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Πετεβίνος και η... Φάτα Μοργκάνα!

O Πετεβίνος και η… Φάτα Μοργκάνα!

Θα συμφωνήσουμε με τον Νεκτάριο Πετεβίνο σχετικά με όλα όσα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο κυπριακό ποδόσφαιρο και κατατρώνε σαν σαράκι την ψυχή και τα σωθικά του αθλήματος.

Μεταξύ άλλων είπε: «Οι πολιτικοί προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το τι συμβαίνει τώρα είναι η “Φάτα Μοργκάνα” του τι συμβαίνει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ο απόλυτος αντικατοπτρισμός. Ας αναθεματίσουμε λοιπόν και το ποδόσφαιρο. Και όλοι ως χειροκροτητές ας παρακολουθούμε αυτό το θέατρο σκιών που εξελίσσεται μέχρι να πέσει η… αυλαία».

Όσο για τη Φάτα Μοργκάνα στην οποία αναφέρθηκε ο Πετεβίνος για να τονίζει τον απόλυτο αντικατοπτρισμό και τον ρόλο του ποδοσφαίρου στην Κοινωνία, όσοι δεν γνωρίζεται ποιά είναι με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο θα μάθετε.

Ευκαιρία να επεκτείνουν και λίγο τους ορίζοντες των γενικών γνώσεών τους. Πάντως, συμφωνούμε με τον Νεκτάριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ