aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ περσινός πολύ καλός Ζαχίντ

Ο περσινός πολύ καλός Ζαχίντ

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε δύο αγωνιστικά πρόσωπα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε, σε αντίθεση με την επανάληψη που παρουσιάστηκε βελτιωμένο.

Σε αυτό συνέβαλε η αλλαγή του σχήματος, δηλαδή το 4-2-3-1 μετατράπηκε σε 4-4-2, με τον Ρέζα να έχει ως συμπαραστάτη τον Ντελατόρε, σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο ματς. Πολύ περισσότερο, όμως, βοήθησε η είσοδος του Ζαχίντ, ο οποίος μετά από αρκετό διάστημα άρχισε να θυμίζει τον πολύ καλό παίκτη που θαύμασαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στη λήξασα σεζόν.

Έστω και σε φιλική αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, ο Πακιστανός έδωσε πνοή στη μεσοεπιθετική λειτουργία, οργανώνοντας το παιχνίδι της ομάδας του. Μάλιστα, το γκολ προήλθε από δική του εκτέλεση κόρνερ. Στον ΑΠΟΕΛ έχουν τεράστια ανάγκη τον καλό Ζαχίντ προκειμένου να πάρει το σύνολο τα πάνω του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ