aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ περίεργος «εξαφανισμός» του Νικόλα Ιωάννου

Ο περίεργος «εξαφανισμός» του Νικόλα Ιωάννου

Με μια πολύ καλή και αρχοντική εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ , γράφοντας ιστορία αφού για πρώτη φορά τερματίζει στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας από καταβολής Super League. Ε άλλο ένα παιχνίδι ο Νικόλας Ιωάννου δεν κατέγραψε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Ο Κύπριος άσος κατά ένα περίεργο λόγο «εξαφανίστηκε» μετά το ντεμπούτο του στη Ριζούπολη όπου σκόραρε μάλιστα.

Η ιστοσελίδα sdna.gr σε παρασκηνιακό της δημοσίευμα προβλέπει ότι ο κύκλος του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κλείσει σύντομα. Θυμίζουμε πως ο Κύπριος άσος έχει συμβόλαιο με τον Νότιγχαμ Φόρεστ και για τα επόμενα χρόνια.

Το σχετικό απόσπασμα: «Η αλήθεια είναι πως ο Άρης καίγονταν για αριστερό μπακ στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τη λύση την βρήκε στον δανεικό από τη Νότιγχαμ, Νικόλα Ιωάννου που μπήκε με το καλημέρα στην εξίσωση των επιλογών του Άκη Μάντζιου όχι όμως για πολύ. Μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης που σκόραρε μάλιστα ο Κύπριος βολοδέρνει μεταξύ πάγκου και κερκίδας και οι προβλέψεις δείχνουν πως ο κύκλος του στους κίτρινους θα είναι σύντομος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ