aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Πένεφ είχε συναντηθεί με τον ΑΠΟΕΛ»

«Ο Πένεφ είχε συναντηθεί με τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Η λίστα αξιολόγησης προπονητών, περιείχε 35-40 ονόματα», αποκάλυψε στην πρόσφατη παρουσίαση του νέου τεχνικού του ΑΠΟΕΛ Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ο Πρόδρομος Πετρίδης την περασμένη Δευτέρα (30 Δεκεμβρίου 2019).

Προτού επέλθει συμφωνία με τον Νορβηγό τεχνικό, ένα από τα ονόματα τα οποία… απασχόλησαν το «γαλαζοκίτρινο» ρεπορτάζ σχετικά με το θέμα του προπονητή, ήταν αυτό του Βούλγαρου Λιούσλαφ Πένεφ. Είδηση η οποία διέρρευσε από βουλγαρικά ΜΜΕ και η αξιοπιστία της είναι αμφίβολη.

Από τη στιγμή ωστόσο, που βάσει των αναφορών του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, η λίστα υποψηφίων ήταν αρκετά μεγάλη, τότε οι πιθανότητες να αξιολογήθηκε έως έναν βαθμό και ο Πένεφ, είναι πάρα πολλές.

Πάντως, ακόμη και μετά την πρόσληψη νέου τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ, πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Hiclub.bg» δίνει μία μικρού μήκους συνέχεια αφού τονίζεται πως οι γαλαζοκίτρινοι παράτησαν την προσπάθειά τους για συμφωνία με τον Πένεφ, αφού προτίμησαν τον Ίνγκεμπριγκτσεν.

Διαβάστε επίσης: «Γλυτώνει 130.000 ευρώ μετά την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ»

Μεταξύ άλλων, στο ρεπορτάζ υποστηρίζεται: «Ο θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου ήταν ένα από τα βασικά υποψήφια για τη θέση, αλλά προτιμήθηκε ο Νορβηγός προπονητής. Μέχρι τώρα ήταν προπονητής της βελγικής Οστάνδης και στο τελευταίο του παιχνίδι η ομάδα του ηττήθηκε 0-5 από τον Σαρλερουά. Ο Πενέφ είχε ακόμη συνάντηση με τον κυπριακό σύλλογο, αλλά τελικά παρέμεινε πίσω στις επιλογές. Οπότε ο Πένεφ εξακολουθεί να είναι χωρίς ομάδα. Ο τελευταίος προπονούσε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά άφησε το σύλλογο λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης: Τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ