aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAO Πάρντο δεν παρέλαβε τις τρεις μπύρες που δικαιούται από το ρεκόρ του Μέσι!

O Πάρντο δεν παρέλαβε τις τρεις μπύρες που δικαιούται από το ρεκόρ του Μέσι!

Σκοράροντας κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ο Μέσι έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έτσι, έσπασε το ρεκόρ του Πελέ, για τα περισσότερα τέρματα που έχει πετύχει ποδοσφαιριστής με έναν σύλλογο. Η Budweiser βρήκε, ίσως, τον καλύτερο τρόπο για τον- διαφημιστικό- εορτασμό αυτού του ρεκόρ. Δημιούργησε ένα ξεχωριστό μπουκάλι για κάθε γκολ του Μέσι- με τον αντίστοιχο αριθμό και τη φράση «σε αυτό το παιχνίδι κανένα γκολ δεν είναι εύκολο»- και έστειλε στους 160 τερματοφύλακες όσα αντιστοιχούν σε κάθε τέρμα που δέχθηκαν από τον Αργεντινό.

«644 γκολ=644 στιγμές μαγείας του Μέσι. Και ναι, δημιουργήσαμε ένα ειδικό μπουκάλι για κάθε ένα γκολ για να σταλούν στους τερματοφύλακες, στην υγειά τους για τον δικό τους ρόλο στην ιστορία», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στα social media. Ένας από αυτούς που έλαβαν μπουκάλια ήταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. «Ευχαριστώ για τις μπύρες. Θα το πάρω ως κομπλιμέντο. Είχαμε σπουδαίες μάχες τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια για την κατάρριψη του ρεκόρ, είναι πραγματικά απίστευτο κατόρθωμα», έγραψε στο Twitter ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, ποζάροντας με δύο από τα μπουκάλια δίπλα του.

«Συγχαρητήρια για το σπουδαίο επίτευγμα των 644 γκολ Λίο. Ποτέ δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι, αλλά η πρόκληση του να σε σταματήσουμε βγάζει τον καλύτερο εαυτό των τερματοφυλάκων», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιαν Όμπλακ, τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας τρία μπουκάλια.

Στους 160 τερματοφύλακες που δέχθηκαν τα γκολ του Αργεντινού συμπεριλαμβάνεται και ο Ούρκο Πάρντο, καθώς ο σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα είχε σκοράρει και μάλιστα τρία τέρματα στη νίκη των Καταλανών επί του ΑΠΟΕΛ με 4-0 στο ΓΣΠ τον Νοέμβριο του 2014 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ με βάση την ιδέα της διαφήμισης θα έπρεπε να παραλάβει τρία μπουκάλια μπύρας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Ούρκο Πάρντο μετά από σχετική ερώτηση στο twitter και μάλιστα εύχεται να μην πρόκειται απλά για μία ψεύτικη διαφήμιση.

Πάρντο και Μέσι ανδρώθηκαν μαζί στις ακαδημίες της Λα Μασία και μάλιστα στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ και της Μπαρσελόνα είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση ενώ αντάλλαξαν και φανέλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ