aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟ Πάρντο απαντά στους ΑΠΟΕΛίστες για την... προσβολή

Ο Πάρντο απαντά στους ΑΠΟΕΛίστες για την… προσβολή

Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ δεν είδαν με καλό μάτι μία ανάρτηση που έκανε ο Ούρκο Πάρντο λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC που βρήκε την Αλκή να κερδίζει με 0-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο. Ο Βελγοϊσπανός πορτιέρε είχε ευχηθεί τρίποντο και στο επόμενο ματς που είναι με τον ΑΠΟΕΛ και οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων εξέλαβαν ως προσβλητικό το μήνυμα του Πάρντο, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει.

Πάντως, ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ ο Πάρντο, έπαιζε με σπασμένα πλευρά κόντρα στην Πάφος FC! (pics)

Αναλυτικά το μήνυμα του Πάρντο

«Μετά την πρώτη νίκη σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα στο ματς με την Πάφο, ευχήθηκα να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι.

Το μήνυμά μου θα ήταν το ίδιο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα είχαμε. Αλλά επειδή ο επόμενος αντίπαλος μας είναι ο ΑΠΟΕΛ πολλοί πίστευαν ότι ήταν προσωπικό. Δεν συμβαίνει αυτό.

Θα έχω πάντα σεβασμό στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, όπως μου είχαν και αυτοί ανεξάρτητα από το που αγωνίζομαι. Αλλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος πάντα θέλω να κερδίζω ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλός μου. Ειρήνη και αγάπη σε όλους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ