aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ παραγκωνισμός του Κεβίν Λαφράνς

Ο παραγκωνισμός του Κεβίν Λαφράνς

Ένα θέμα που προκαλεί ερωτηματικά είναι ο παραγκωνισμός του Κεβίν Λαφράνς, ο οποίος από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στις 23 Νοεμβρίου και μετά παρακολουθεί τα παιχνίδια της Πάφος FC από τον πάγκο. Είναι ξεκάθαρο πως ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Τη προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε το κύπελλο με την ΑΕΛ και στη συνέχεια πήρε μετεγγραφή για τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δόθηκε δανεικός στους γαλάζιους. Αλλιώς περίμενε την τρέχουσα περίοδο και αλλιώς του βγήκε. Είναι πικραμένος, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χάλασε η εικόνα που είχαν όλοι για την ποδοσφαιρική του αξία. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχολογική στήριξη. Οι γαλάζιοι ελπίζουν, πως η κατάσταση θα αλλάξει με τον νέο προπονητή, γιατί θεωρούν πως είναι κρίμα να μην αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του Λαφράνς.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα διακόπηκε στο 2’ για τους γνωστούς λόγους, όμως ακολουθεί άλλος επίσης δυνατός αγώνας, με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος FC έχει μπροστά της πολύ ποιοτική και φιλόδοξη αντίπαλο. Ο νέος προπονητής Κάμερον Τόσακ, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα και κατά σύμπτωση, έπεσε στα πρώτα του παιχνίδια, να βρει απέναντί του ισχυρούς αντίπαλους. Η βρετανική νοοτροπία του ωστόσο δεν αφήνει κανέναν να σκεφτεί διαφορετικά, πως σε κάθε παιχνίδι ο στόχος θα είναι η νίκη.

Στο ματς με την Ανόρθωση θα είναι στη διάθεσή του ο Νέμετς, έτσι ο Πάντσεον θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή. Με τον Απόλλωνα, ο τελευταίος άρχισε στη θέση του σέντερ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ