aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Παπάζογλου «αποκαλύπτει» στο «Goal.com.cy» το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

O Παπάζογλου «αποκαλύπτει» στο «Goal.com.cy» το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα ο Ζοάο Κάρλος Ρέις Γκράσα (Ζοαοζίνιο) και με αφορμή τη μετεγγραφή του στους «γαλαζοκίτρινους», η ιστοσελίδα μας www.goal.com.cy επικοινώνησε με τον Ελλαδίτη διεθνή επιθετικό της Δυναμό Βουκουρεστίου, Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ζοαοζίνιο στη βελγική Κόρτραϊκ, για να μας σκιαφραφήσει το προφίλ του Πορτογάλου αριστερού μπακ.

Και είναι αλήθεια πως ο 31χρονος πρώην φορ του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του ΟΦΗ και του Ατρόμητου, είχε μόνο καλά λόγια να πει για το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Κύπρου. «Τον ξέρω αρκετά καλά και έχω πολύ καλή γνώμη γι’ αυτόν. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με καλό χαρακτήρα. Είναι πολύ δουλευταράς, επαγγελματίας που βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα και όχι τον εαυτό του», μας ανέφερε αρχικά ο Παπάζογλου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ του Ζοαοζίνιο.

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί αριστερά σε όλες τις θέσεις, όμως παίζει σαφώς καλύτερα ως αριστερός μπακ.  Δεν είναι το δυνατό του σημείο η ταχύτητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αργός. Έχει «γλυκιά» σέντρα, είναι πολύ καλή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο με ή χωρίς την μπάλα, και γενικά θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή λύση για τη θέση του. Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ