aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Γιαννιώτα»!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «instasport.gr», o ΠΑΟΚ βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, ωστόσο στο πιο κάτω δημοσίευμα αναφέρουν και τις δυσκολίες σε πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες ψάχνει ο ΠΑΟΚ εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δεδομένου πως ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός απ’ το Πράσινο Ακρωτήρι, αναμένεται κατά τα φαινόμενα να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι.

Ποιος μπορεί να΄ναι ο «αντι – Ροντρίγκες»;… Κατά τα λεγόμενα του Γιώργου Σαββίδη θα΄ναι κάποιος παίκτης καλύτερος ή ίδιας αξίας με τον Αφρικανό παίκτη.

Μια φορά και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης στον ΠΑΟΚ, υπάρχει θετικό report για ένα ελληνόπουλο που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ροντρίγκες και θα άρεσε σε πολλούς εντός των τειχών να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τελευταίου στο ρόστερ και την ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Και το όνομα αυτού, Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, διανύοντας μια… γεμάτη σεζόν (23 συμμετοχές – 4 γκολ) με την κυπριακή ομάδα.

Τα δικαιώματά του ωστόσο δεν ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά στον Ολυμπιακό με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του ΄19 και χωρίς να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς που να δίνει τη δυνατότητα στην κυπριακή ομάδα να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Κι αυτό είναι ένα σοβαρό εμπόδιο για το μεταγραφικό project της μετακόμισης του Ελληνα άσου στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αφού το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε απ’ τον σταθμό του Πειραιά και να πάρει έγκριση για τον τελικό προορισμό (βλ. Τούμπα).

Δύσκολο; Φυσικά, ωστόσο στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ.

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και θα περίμενε όταν το καλοκαίρι του΄15 υπέγραφε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και για αυτό έφυγε με «φύλλο πορείας» για το νησί της Αφροδίτης έχοντας δύο θητείες με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ