aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζει... (H προπαγάνδα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας)

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζει… (H προπαγάνδα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας)

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ισχύει όσον αφορά τους φιλάθλους των πρωταθλητών που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αναλυτικά: «Λόγω της μεγάλης παραπληροφόρησης που δημιουργήθηκε μέσω των δημοσιογράφων στην Ελλάδα, αναγκαζόμαστε να διαψεύσουμε όλη αυτή την κακόγουστη προπαγάνδα η οποία στήθηκε που δεν ξέρουμε και εμείς ποιού το συμφέρον θέλει να εξυπηρετήσει και τι θέλει να αποτελέσει. 

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με διοικητικά στελέχη της εταιρίας ΑΠΟΕΛ, στην οποία θα μας υποδείξουν πως πρέπει να συμπεριφερθούμε και πως όχι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το γεγονός αυτό είναι παντελώς αναληθές. Δεν θα μπαίναμε πότε σε τέτοια είδους συζήτηση και ούτε πρόκειται ποτέ να μπούμε. Επίσης, για τα δημοσιεύματα περί της ανακοίνωσης των προληπτικών μέτρων της αστυνομίας και τα διάφορα ειρωνικά σας σχόλια του τύπου «λες και έρχονται σε πόλεμο», «ανακοίνωση των 770 λέξεων» κλπ να σας αναφέρουμε πως αυτούσια η ανακοίνωση δημοσιεύεται σε κάθε εκτός έδρας ευρωπαϊκό του ΑΠΟΕΛ, είτε παίζουμε στην Ουαλία, είτε στην Γερμανία, είτε στην Μάλτα.

Επίσης η παρουσία άλλων Ελλαδίτων οπαδών μαζί μας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης προέρχεται από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.  Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε στο παρελθόν εκδρομές στο Λονδίνο με 6000 οπαδούς του, 2000 στην Αγία Πετρούπολη, 5500 στην Λυών, 3500 στο Άμστερνταμ, 1800 στο Βελιγράδι και πολλά άλλα έκτος έδρας sold out χωρίς την βοήθεια κανενός.  Έτσι και το sold out της Πέμπτης έχει γίνει αποκλειστικά από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Άλλα τόσα εισιτήρια να υπήρχαν πάλι sold out θα γινόταν. Να σας αναφέρουμε ότι τα 1800 εισιτήρια ήταν υπερβολικά λίγα για την τεράστια ζήτηση που υπήρχε, καθώς επίσης ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων δεν μπορούσαν να μην είχαν κατόχους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε καμία σχέση με οποιανδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά ούτε και με οπαδούς της. Όσο αφορά τους δικούς μας οπαδούς δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να έχει μαζί του διακριτικά οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή να βγάλει απωθημένα άλλων ομάδων μια πολιτική μας οι όποια εφαρμόζεται εδώ και χρόνια. Έτσι λοιπόν εμείς ταξιδεύουμε στον Πειραιά και θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας για να την στηρίξουμε με μοναδικό στόχο να πάρουμε την νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα αδέλφια  που ταξιδεύουν μετά από οικονομίες και στερήσεις καλό ταξίδι και να στηρίξουν μέσα από την φωνή τους το μεγαλείο του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ