aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ίδρυσε τμήμα πυγμαχίας

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ίδρυσε τμήμα πυγμαχίας

Την ίδρυση του τμήματος πυγμαχίας ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ήταν ένας διακαής πόθος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, ενώ ενημερώνει πως τo γυμναστήριο θα υπάγεται στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, θα ανεγερθεί στο προαύλιο του Σωματείου, πρώην περιοχή «ταβερνάκι» και θα έχει μέσα όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αδέρφια Αποελίστες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του τμήματος «ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΠΟΕΛ».

Η δημιουργία αυτού του τμήματος ήταν ένας διακαής πόθος και ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του νυν διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου. Ο δρόμος προς την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας δεν ήταν καθόλου εύκολος, όμως, με την επιμονή και την προσπάθεια των μελών μας που δεν τα έβαλαν κάτω και αφιέρωσαν άφθονο προσωπικό χρόνο, ξεπεράσαμε τα εμπόδια και είμαστε έτοιμοι να πρωτοτυπήσουμε για ακόμη μια φορά στα κυπριακά δεδομένα.

To γυμναστήριο θα υπάγεται στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, θα ανεγερθεί στο προαύλιο του Σωματείου, πρώην περιοχή «ταβερνάκι» και θα έχει μέσα όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εφόδια που απαιτεί ίσως το πιο δύσκολο άθλημα στον πλανήτη, η Ολυμπιακή Πυγμαχία. Τα μαθήματα και οι τάξεις θα γίνονται από έμπειρο δάσκαλο πυγμαχίας και η λειτουργία του τμήματος θα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πειθαρχία και τις φιλοσοφικές αρχές-ιδεώδη του Ολυμπισμού ,που από τα αρχαία χρόνια συμβάλλουν στην ηθική διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου.

Ο σημαντικότερος λόγος που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση είναι ότι θέλουμε να ωθήσουμε τόσο την νεολαία όσο και τα μικρά παιδιά στον χώρο του αθλητισμού, ακολουθώντας πιστά τα λόγια των αρχαίων Ελλήνων που τόνιζαν την σημαντικότητα της ύπαρξης του αθλητισμού στην ζωή μας. Στο κάτω κάτω όπως έλεγε ο Σωκράτης: “Των σωμάτων θηλυνομένων και αι ψυχαί πολύ ασθενέστεραι γίγνονται”.

Eιδικά η πυγμαχία, είναι ένα άθλημα που τονώνει την αυτοπεποίθηση, βελτιώνει τα αντανακλαστικά σου, σου διδάσκει τον σεβασμό και την ταπεινότητα, σε κάνει να ξεπερνάς τα ψυχικά σου όρια και κυρίως σου μαθαίνει να εκπαιδεύεις το μυαλό σου γιατί ως γνωστόν ο καλός πυγμάχος δεν κερδίζει με την σωματική δύναμη, αλλά με το μυαλό.

Kαλούμε όλους τους Αποελίστες όπως αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια και να ακολουθήσουν την πιο κάτω σελίδα,όπου θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες ενέργειες του Τμήματος.

Εκ φύσεως ανώτεροι,
ΠΑΝ ΣΥ ΦΙ ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ