aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ παίκτης του ΑΠΟΕΛ που κέρδισε τα μπράβο του Τραμετσάνι

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ που κέρδισε τα μπράβο του Τραμετσάνι

Ο ΑΠΟΕΛ «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα με την Σουτιέσκα για τον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δύο γκολ του Αντρίγια Πάβλοβιτς στο 13’ και το 25’ οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν 2-0 και έκοψαν τη φόρα των Μαυροβουνίων.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο Τάαμαρι έκανε «θαύματα» και ο Πάβλοβιτς πάρτι

Ο Σέρβος επιθετικός άνοιξε «λογαριασμό» με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, σε δύο φάσεις στις οποίες προηγήθηκε «σόλο» του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Ο Ιορδανός εξέθεσε την άμυνα (και) της Σουτιέσκα, αφού ήταν ο δημιουργός και των δύο τερμάτων. Πάντως, στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης τα περισσότερα «μπράβο» του Πάολο Τραμετσάνι δεν πήγαν ούτε στον Τάαμαρι, ούτε στον Πάβλοβιτς, αλλά στον Σάββα Γκέντσογλου!

Διαβάστε επίσης: Οι Μαυροβούνιοι σήκωσαν το… πανό των «πορτοκαλί» που απουσίαζαν! (pics)

Ο Ιταλός προπονητής ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τον Ελλαδίτη μέσο, τον οποίο συνεχάρη αρκετές φορές. Ο Γκέντσογλου είχε συμμετοχή στη φάση του δεύτερου τέρματος του ΑΠΟΕΛ. Έκλεψε την μπάλα και μετά ο Ντε Βινσέντι βρήκε με μακρινή πάσα τον Τάαμαρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ