aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ουζουνίδης νίκησε τον Δώνη στη Σαουδική Αραβία

Ο Ουζουνίδης νίκησε τον Δώνη στη Σαουδική Αραβία

Η ελληνική «μονομαχία» στη Σαουδική Αραβία είχε νικητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Η ομάδα του, η Αλ Φαϊσαλί, επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, στο πλαίσιο της 25ης και τελευταίας για την κανονική περίοδο αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 59′ ο Αυστραλός μέσος Μάρτιν Μπόιλ, ο οποίος τα προηγούμενα οκτώ χρόνια έπαιζε στη Χιμπέρνιαν.

Η Αλ Φαϊσαλί ανέβηκε στην 11η θέση (6 νίκες, 10 ισοπαλίες, 9 ήττες), ενώ η Αλ Φατέχ έμεινε στην 6η (8 νίκες, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες). Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στο οποίο καθοδήγησε την ομάδα του ο Ουζουνίδης και μετρά πια δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Δώνης, από την πλευρά του, έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε εννέα ματς.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Ουζουνίδης έχει πια τέσσερις νίκες, έχει υποστεί τρεις ήττες, ενώ τέσσερα ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ