aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ουζουνίδης απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να πάρει... χαρτάκι από τον πρόεδρο»

«Ο Ουζουνίδης απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να πάρει… χαρτάκι από τον πρόεδρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sdna.gr, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτέλεσε παρελθόν από την Κραϊόβα, επειδή αρνήθηκε να βάλει τους παίκτες που του ζήτησε ο πρόεδρος της!

Πριν από λίγη ώρα η Κραϊόβα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε δύο τίτλους σε μία σεζόν. Τα ρεπορτάζ από την γείτονα χώρα ανέφεραν ότι ο Ουζουνίδης πλήρωσε τα… σπασμένα από την ήττα στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Conference League.

Ωστόσο αυτό απέχει κατά πολύ από την αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ρουμανία, ο πρόεδρος της Κραϊόβα,Σορίν Τσάρτου, ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βάλει παίκτες στην ενδεκάδα που ο ίδιος δεν ήθελε. Αυτός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο να αποφασίσει να τον διώξει.

Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι παρότι η ομάδα είχε κάνει τόσες σημαντικές επιτυχίες, ο πρόεδρος της δεν έκανε μεταγραφές, κάτι που φυσικά είχε ζητήσει ο Έλληνας προπονητής. Παράλληλα, η ομάδα ήταν έτοιμη να πουλήσει το αστέρι της, τον Τσικαλντάου, πράγμα που επίσης έκανε έξαλλο τον Ουζουνίδη.

Όλοι οι παίκτες είχαν μείνει έκπληκτοι από την απόφαση του προέδρου της Κραϊόβα, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τελειώνει η συνεργασία τους με τον προπονητή που κατέκτησαν μόλις πριν λίγες μέρες Σούπερ Καπ και πριν λίγους μήνες Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ