aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ όρος μεταξύ Φλαμένγκο-ΑΠΟΕΛ στο ενδεχόμενο πώλησης του Σάντος

Ο όρος μεταξύ Φλαμένγκο-ΑΠΟΕΛ στο ενδεχόμενο πώλησης του Σάντος

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης (14/5) ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Γκουστάβο Ενρίκε αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αλλά και από το κανάλι του στο YouTube, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Φλαμένγκο για απόκτηση του Ράφαελ Σάντος με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια.

Χθες (Σάββατο 16/5), η ιστοσελίδα «gazetaesportiva.com» ανέφερε ότι νεαρός αμυντικός θα έρθει στην Κύπρο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες του κορωνοϊού για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά θα αγωνιστεί στους «γαλαζοκίτρινους».

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα (Κυριακή 17/5) νέες πληροφορίες έρχονται από τη Βραζιλία και αναφέρουν ότι στη συμφωνία Φλαμένγκο-ΑΠΟΕΛ θα μπει συγκεκριμένη τιμή πώλησης του Σάντος και σε περίπτωση πώλησης του ενώ αυτός θα αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού, τα λεφτά θα καταλήξουν στο ταμείο βραζιλιάνικης ομάδας που θα έχει τα δικαιώματά του. Αν η πώληση ξεπεράσει τη συγκεκριμένη τιμή, τότε θα μπουν και κάποια λεφτά (σ.σ. ποσοστό) στο «σακούλι» του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ