aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ομονοιάτης Λετσιάκς, η μετεγγραφή €500.000 και η κόντρα με ΑΠΟΕΛ

Ο Ομονοιάτης Λετσιάκς, η μετεγγραφή €500.000 και η κόντρα με ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Γιάν Λετσιάκς στην Ομόνοια, ο οποίος αποτελεί την πρωτοκλασάτη επιλογή του Νεόφυτου για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τσέχος είναι προ των πυλών στους πράσινους, οι οποίοι καθυστέρησαν στην σύναψη συμφωνίας με ποδοσφαιριστή στην εν λόγω θέση, αφού ήθελαν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προβάρει τα πράσινα ο Γιάν Λετσιάκς!

Ο Λετσιάκς είναι… παλιός γνώριμος στο κυπριακό κοινό καθώς ψάχνοντας λίγο το βιογραφικό του, εντοπίσαμε πως αγωνίστηκε κόντρα σε κυπριακή ομάδα και μάλιστα στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν τη σεζόν 2016-17 όταν ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αντιμετώπισε μεταξύ άλλων την Γιούνγκ Μπόις στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Τσέχος αμυντικός ο οποίος έπαιξε κόντρα στους γαλαζοκιτρίνους και στις δύο αναμετρήσεις για 90 λεπτά.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στον πρώτο αγώνα με τους Ελβετούς ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 1-0 με γκολ του Πιέρου, ενώ στην έδρα των… νεαρών αγοριών η ομάδα της πρωτεύουσας ηττήθηκε 1-3.

Το νέο απόκτημα των πρασίνων έχει πλούσιο βιογραφικό, με θητεία σε Βικτόρια Πλζεν, Άντερλεχτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία πλήρωσε 500.000 ευρώ για να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2017!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ