aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Οαρό υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τον ΑΠΟΕΛ

Ο Οαρό υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τον ΑΠΟΕΛ

Η Γιάνγκ Μπόις, μετά το άσχημο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα Ελβετίας, προχωρά από νίκη σε νίκη και στην αγωνιστική της μεταμόρφωση βασικός συντελεστής (εκτός από τον προπονητή, που φαίνεται να αναθεώρησε κάποιες από τις αρχικές του απόψεις) δεν είναι άλλος από τον Γάλλο επιθετικό Οαρό.

Ο 32χρονος φορ των Ελβετών, εκτός του ότι αποδείχθηκε ο «δήμιος» των γαλαζοκίτρινων στον πρώτο αγώνα, διανύει και περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής φόρμας. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και αυτή θα είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Να τον εξουδετερώσει και μετά να κοιτάξει πώς θα κτυπήσει στην επίθεση.

Στην άμυνα οι Ελβετοί έδειξαν και στο πρώτο παιγνίδι πως έχουν κάποια θεματάκια. Από τη στιγμή λοιπόν που η άμυνα του ΑΠΟΕΛ καταφέρει να περάσει «χειροπέδες» στον Γάλλο επιθετικό, η επίθεση των γαλαζοκίτρινων με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αναμένεται να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ