aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Nτρόπα για το μέλλον του και το «διαζύγιο» με Τομ Τομσκ

O Nτρόπα για το μέλλον του και το «διαζύγιο» με Τομ Τομσκ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ελεύθερος κυκλοφορεί από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου ο Λούκας Ντρόπα, ο οποίος εξετάζεται από την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.

Ο Τσέχος μέσος είχε αναφερθεί στο μέλλον του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του στις 7 Δεκεμβρίου κι ανάμεσα σε άλλα είχε πει:

“Με το σύλλογο (Τομ Τομσκ) συμφωνήσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και μας είπαν ότι μπορούμε να πάμε σε όποια ομάδα θέλουμε. Ήμουν ένας από τους πρώτους παίκτες που αποχώρησαν, γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσει σύντομα ο επόμενος ποδοσφαιρικός μου σταθμός”.

“Στην Παντούρι επίσης δεν πλήρωναν κανονικά, αλλά δεν μας άφηναν να φύγουμε. Αντίθετα, στην Τομ Τομσκ μας συμπεριφέρθηκαν δίκαια, με ευχαρίστησαν και άφησαν την πόρτα ανοικτή, ακόμα και για επιστροφή μου στην ομάδα. Χωρίσαμε με καλούς όρους. Μπορούν να μάθουν από αυτούς άλλοι σύλλογοι που δεν πληρώνουν τους παίκτες”.

“Το θέμα της αποζημίωσής μου θα λυθεί πολύ σύντομα, αφού συμφωνήσαμε ότι θα με πληρώσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Όλα είναι στο… χαρτί. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα λάβουν κάποια χρήματα από τον κυβερνήτη, ο οποίος έδωσε το λόγο του. Ελπίζω ότι αυτός ο σύλλογος θα βρει το δρόμο του και θα συνεχίσει”.

“Ήδη, έχω δεχθεί μία πρόταση. Θα δω τι θα κάνω γιατί έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου. Πιστεύω ότι τελικά θα βρω την κατάλληλη ομάδα, στην οποία θα είμαι χαρούμενος”.

“Δεν είναι προτεραιότητα για εμένα το εξωτερικό. Έχω μία μικρή κόρη και μπορώ να παραδεχθώ ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τσεχία για να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι θα ρίσκαρα ένα ταξίδι στη Ρωσία ή την Τουρκία. Την περίοδο των εορτών θα ξεκαθαρίσει το μέλλον μου”.

“Τον τελευταίο μήνα άκουσα διάφορα από εκατοντάδες μάνατζερ. Είναι ένα κακό πράγμα. Είχα ακούσει ότι είχε επιδείξει ενδιαφέρον για εμένα ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά το όνομά μου το είχαν προτείνει έξι διαφορετικοί μάνατζερ, χωρίς εγώ να γνωρίζω κάτι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ