aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «Ντέβι» και το στοίχημα της επιστροφής του

Ο «Ντέβι» και το στοίχημα της επιστροφής του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έγινε και συνεχίζει να γίνεται πολύς λόγος και ντόρος για τον Τομάς ντε Βινσέντι. Το αγαπημένο παιδί της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε αλλά, όπως φάνηκε στον πρώτο αγώνα με τη Σούντουβα, είναι ακόμα πίσω και σε φυσική κατάσταση και από τον (παλιό) καλό εαυτό του. Ο Αργεντινός έχει το ελαφρυντικό ότι βρισκόταν σε απραξία τους τελευταίους μήνες και σίγουρα θέλει τον χρόνο του μέχρι να μπορέσει να γίνει ο παλιός καλός «Ντέβι». Τα ερωτήματα ωστόσο θα συνεχίσουν να τον συνοδεύουν μέχρι να γίνει αυτό, καθώς, να μην ξεχνάμε, έχουν περάσει και δύο χρόνια από τότε που έφυγε.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει δεύτερο επιθετικό ο ΑΠΟΕΛ – Στέλνουν Τουρκία τον Ποτέ μετά τη Φλόρα

Για την αξία και το ταλέντο του καμιά αμφιβολία, το θέμα όμως είναι πως ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον άλλη ομάδα, οι απαιτήσεις διαφορετικές και ο ανταγωνισμός -ειδικά στη θέση που αγωνίζεται- εντονότερος όσο ποτέ προηγουμένως. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ούτε στον αγώνα της Πέμπτης με τη Φλόρα Ταλίν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, αφού τρέχει για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τον αγώνα με τους Λιθουανούς. Ο Μπαλταζάρ τον πιστεύει και του το δείχνει και έχει την υπομονή να τον περιμένει μέχρι να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο εκείνο που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Θα πρέπει όμως και ο ίδιος ο «Ντέβι» να κερδίσει το στοίχημα της επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γράφουν για… τζάμπα μετεγγραφή του Ρέζα οι Ολλανδοί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ