aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντελατόρε, ο Βινίσιους και οι εξελίξεις

Ο Ντελατόρε, ο Βινίσιους και οι εξελίξεις

Αρκετός λόγος έγινε μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ για τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, αφού ρωτήθηκαν και σχολίασαν επί του συγκεκριμένου ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και ο προπονητής της ομάδας. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί. Αυτό που επίσης είναι δεδομένο, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy είναι πως ο Ντελατόρε θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφικη κίνηση για τον Ιανουάριο.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Αυτό που μένει να δει ο Γιώργος Δώνης μαζί με τη διοίκηση είναι ποιες θέσεις θα αδειάσουν για να μπορούν να εγγραφούν οι νέοι παίκτες στο ρόστερ. Ο Βινίσιους αν πάει για επέμβαση είναι μια περίπτωση, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζίφκο Μιλάνοφ.

Από την άλλη όμως αυτά είναι υποθέσεις που γίνονται και κάνεις ακόμα δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Αυτό που έχει σημασία είναι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να βρεθούν τώρα που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Να κάνουν τα πλάνα τους για τη μετεγγραφική ενίσχυση και το φρεσκάρισμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ