aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντελατόρε, ο στόχος και το deal με Σάντος

Ο Ντελατόρε, ο στόχος και το deal με Σάντος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο δεν διαψεύδουν τις πληροφορίες για τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε, αλλά τονίζουν πως ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ενδιαφέρει την ομάδα. Οπότε δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Παραναένσε να αποτελέσει την πρώτη κίνηση που θα γίνει στα πλαίσια της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Θεωρείται δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας τις κινήσεις έγκαιρα καθώς βασικός στόχος είναι τα νέα αποκτήματα να είναι διαθέσιμα την πρώτη μέρα του νέου χρόνου. Εκτός από τον Ντελατόρε, υπάρχουν τη δεδομένη περίοδο και άλλοι παίκτες που ενδιαφέρουν, με τους γαλαζοκίτρινους να ψάχνουν αρκετά το θέμα των προσθηκών ώστε να προχωρήσουν στις καλύτερες επιλογές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, πάντως, ότι η ομάδα της Λευκωσίας συμφώνησε και με άλλον ένα σύλλογο της Βραζιλίας για συνεργασία και αυτός δεν είναι άλλος από τη Σάντος. Μια συμφωνία που προνοεί την προτεραιότητα στην επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ