aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Βινσέντι διερωτάται για το πρωτάθλημα: «Εδώ γιατί όχι, ποιός δεν θέλει;»

Ο Ντε Βινσέντι διερωτάται για το πρωτάθλημα: «Εδώ γιατί όχι, ποιός δεν θέλει;»

Με ανάρτηση του ο Τόμας ντε Βινσέντι ισχυρίζεται πως ακόμη προσπαθεί να καταλάβει το λόγο που η ΚΟΠ και τα πλείστα σωματεία (εκτός δύο κατ’ ακρίβειαν) δεν θέλουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο και θέτει ως παράδειγμα την Μπουντεσλίγκα.

Τη στιγμή ειδικά που η Κυβέρνηση και οι ειδικοί… ανάβουν το πράσινο φως. Είναι γνωστό πως βάσει όσων διαρρέουν, στην αυριανή Γενική Συνέλευση ΚΟΠ-Σωματείων, θα σφραγιστεί η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση του: «Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει και επίσημα. Στην Κύπρο γιατί όχι; Ποιος δεν θέλει; Είναι πολύ παράξενο. Ή μήπως όχι…».

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, όπως και οι συμπαίκτες του, επιθυμούν την επιστροφή στη δράση, όμως όπως όλα δείχνουν στη συνέλευση της Παρασκευής, η συγκεκριμένη θέση δεν αναμένεται να υπερισχύσει, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία, ετοιμάζεται να ψηφίσει υπέρ της οριστικής διακοπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ