aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Καμάργκο τον πήρε από το χέρι! (pics & vid)

Ο Ντε Καμάργκο τον πήρε από το χέρι! (pics & vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, χάρις σε γκολ του Ντε Καμάργκο στο 47’ και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή όπου βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το στενό αποτέλεσμα τους αδικεί κάπως, καθώς έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ τα διαστήματα κατά τα οποία πατούσαν καλά στο γήπεδο οι ερυθρόλευκοι ήταν ελάχιστα. Προσπάθησαν περισσότερο για την ισοπαλία, όμως, ούτε ένα βαθμό όφελος δεν κατάφεραν να πάρουν απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο, όπως φάνηκε στο ματς.

Αν και μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΑΠΟΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα απέδειξε τελικά πως δύσκολα μπορούσε να πετάξει από πάνω της την… ετικέτα του αουτσάιντερ. Οι γαλαζοκίτρινοι αν και ψάχνονταν για περίπου 6-7 λεπτά στην αρχή της αναμέτρησης, στη συνέχεια ανέλαβαν πλήρως τα ηνία και ήταν καταιγιστικοί όσον αφορά στην απώλεια σωρείας ευκαιριών και μας θύμισαν την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενού τους ματς απέναντι στον Ερμή.

Βάντερ, Εφραίμ, Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου και Μοράις, ήταν οι ποδοσφαιριστές-πρωταγωνιστές στις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, με τους ερυθρόλευκους να ισορροπούν για ένα μικρό διάστημα στο τελευταίο τέταρτο και να χάνουν 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Παρόλα αυτά, και με τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να φτάνουν σε διψήφιο νούμερο, ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα οδηγήθηκαν «άσφαιρες» στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και στην πρώτη ευκαιρία άνοιξε το σκορ, χάρις σε κεφαλιά του Ντε Καμάργκο στο 47’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερ. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή και έχασε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Πιο κάτω το live και την ταυτότητα του αγώνα…

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ, Ιωάννου, Βινίσιους, Μοράις, Βάντερ (83′ Αλωνεύτης), Εφραίμ (90′ Σέρζιο), Ντε Καμάργκο (70′ Ορλάντι), Σωτηρίου.

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Κούσουλος (90′ + 1 Φούσκο), Γκράσι, Τσίνα, Κολοκούδιας (73′ Μπεμπέ), Σκοπελίτης, Τσούριουριτς (82′ Α. Κωνσταντίνου), Μάατσι, Αβελάιρας, Μακρίεφ.

Σκόρερ: 47′ Ντε Καμάργκο.

Κίτρινες: 67′ Βάντερ / 42′ Τσίνα.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Τιμοθέος Χριστοφή.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ