aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Καμάργκο μίλησε, σειρά τώρα του Μπέιν

Ο Ντε Καμάργκο μίλησε, σειρά τώρα του Μπέιν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στο άκουσμα του ονόματος του Μεχντί Ταρεμί και μετά την απαραίτητη αναζήτηση στις διάφορες «μηχανές» για πληροφορίες, γύρω από το ποιος είναι ποιος ο Ιρανός επιθετικός, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ «ζεστάθηκαν» κι ας ήταν στους 40 βαθμούς κελσίου ο υδράργυρος!

Η αλήθεια είναι πως το «cv» του Ιρανού επιθετικού είναι αν μη τι άλλο ελκυστικό και με άριστες προοπτικές. Τα σχετικά βιντεάκια δε, που συνόδευαν τα στατιστικά και τους αριθμούς του Ταρεμί, ακόμα πιο εντυπωσιακά. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, δυνατός, ταχύς και άριστη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, μιλώντας χθες στον Active 107.4 & 102.5, στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», ξεκαθάρισε πως, «δεν υπάρχει τίποτα τελεσίδικο, δεν έχουμε προχωρήσει με κανένα με αποστολή συμβολαίων». Πόσο μάλλον όταν στη μέση μπαίνει και το ξεκαθάρισμα που έχει να κάνει ο Μάριο Μπέιν, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, αλλά και τις αποφάσεις για τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στον προγραμματισμό και στο κεφάλαιο ενίσχυση.

Το όνομα που «έπαιξε» πιο έντονα, για να αποχωρήσει δεν ήταν άλλο από αυτό του Ντε Καμάργκο, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στη λήξασα περίοδο και βρισκόταν ουσιαστικά με το ένα πόδι στην έξοδο. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, αλλά και τα φιλικά που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία, ο Ντε Καμάργκο σαφώς και κέρδισε πολλά «credits», όχι μόνο με τα τρία γκολ που πέτυχε σε δύο αγώνες, αλλά και με την εν γένει εικόνα και τα δείγματα γραφής που έδωσε.

Αυτό φυσικά δεν πάει να πει πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού (από το πάνω μάλιστα ράφι), αλλά όπως είπε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Και στο κάτω-κάτω μετά την εικόνα που έβγαλε ποιος θα πει στον Ντε Καμάργκο, «φεύγεις»; Η πόρτα μπορεί να ανοίξει, πάντα όμως υπό την αίρεση ότι, θα βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα είναι και καλύτερος, αλλά και που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Το ποιος θα αποχωρήσει, ωστόσο, αυτό μόνο ο Μάριο Μπέιν θα το αποφασίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ