aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Καμάργκο και η… παρακινδυνευμένη πρόβλεψη

Ο Ντε Καμάργκο και η… παρακινδυνευμένη πρόβλεψη

Άλλη μια μέρα ατομικού προγράμματος εκγύμνασης ήταν η χθεσινή για τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Το σημερινό θα είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα έχει στη διάθεσή του έναν μονάχα παίκτη για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και δεν είναι άλλος από τον Πιέρο Σωτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκόμισε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο στο ματς με την Αναγέννηση Δερύνειας και από τότε δεν κατάφερε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό. Εκτός έμεινε και ο επίσης τραυματίας Αντρέα Ορλάντι (θλάση πρώτου βαθμού).

Όσον αφορά στο σχήμα και τα πρόσωπα που θα αποτελούν την αρχική ενδεκάδα, κάθε πρόβλεψη θεωρείται παρακινδυνευμένη. Το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Κρίστιανσεν να προχωρεί σε αλλαγές, παραμένοντας παραλλήλως το ίδιο απαιτητικός, όποιοι κι αν κληθούν να αγωνισθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ