aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Καμάργκο έκοψε παλιές «καλές» συνήθειες

Ο Ντε Καμάργκο έκοψε παλιές «καλές» συνήθειες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Άργησε, αλλά άξιζε τον κόπο». Αυτό λένε από χθες το μεσημεράκι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αίσια κατάληξη που είχε το θέμα του επιθετικού στην ομάδα τους.

Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους πρωταθλητές: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, μέχρι και τον Μάιο του 2018. Ο Ντε Καμάργκο θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας».

Εκεί που ο Βραζιλιάνος διαφοροποίησε τη θέση του, σε σχέση με τους προκάτοχους του, τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Φερνάντο Καβενάγκι, είναι πως το τελευταίο απόκτημα του θρύλου επέλεξε τον αριθμό εννιά για την πλάτη του, σε σχέση με το 79 που φορούσαν οι άλλοι δύο. Πάντως, με την απόκτηση του Ντε Καμάργκο (και με την ευκαιρία στην αναφορά των άλλων δύο φορ που αγωνίστηκαν στην ομάδα), οι γαλαζοκίτρινοι συνέχισαν την πολύ καλή παράδοση που έχουν με την απόκτηση επιθετικών τα τελευταία χρόνια.

Για το «κανόνι» που επέλεξε ο ΑΠΟΕΛ να βάλει στην επίθεση του, έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί τις τελευταίες μέρες πολλά. Η αξία του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, έστω κι αν ο Ντε Καμάργκο δεν βρίσκεται στο «peak» της καριέρας του. Με την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού, ο γαλαζοκίτρινος μετεγγραφικός σχεδιασμός κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί και από εδώ και πέρα μόνο αν διαπιστωθεί κενό ή ανάγκη, η ομάδα θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη.

Άλλωστε και οι θέσεις είναι συμπληρωμένες. Με την τελευταία μετεγγραφή, μάλιστα, στους γαλαζοκίτρινους παρατηρείται «υπερφόρτωση» στη λίστα των ξενο-κοινοτικών, με αποτέλεσμα να πρέπει να χρειάζεται να αδειάσει μια θέση (με τις πληροφορίες να παραπέμπουν στον Καλό).

Για τον Ντε Καμάργκο εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να «τρέξει» να προλάβει να μπει στο «πετσί» της νέας του ομάδας και των απαιτήσεων που έχει από αυτόν. Στόχος είναι ο 3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, νοουμένου ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ξεπεράσει το εμπόδιο της TNS. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο στοίχημα όλων στην ομάδα και ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Να δώσει στον ΑΠΟΕΛ την έξτρα ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει για τέταρτη φορά στην ιστορία του σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ