aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ντε Καμάργκο ανεβάζει τις μετοχές του

Ο Ντε Καμάργκο ανεβάζει τις μετοχές του

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Τι κι αν έλειπε ο Πιέρος Σωτηρίου; Ο ΑΠΟΕΛ έχει κι άλλους «ζεστούς» σκόρερ και συνεχίζει την «τρελή» του πορεία. Στο Δασάκι Άχνας πέτυχε την έκτη σερί του νίκη, τη 16η στην τρέχουσα περίοδο και βαδίζει ολοταχώς προς την υλοποίηση των στόχων του, αφού ξέφυγε στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που στο ξεκίνημα της σεζόν δεν πολυγέμισε το μάτι των φίλων των γαλαζοκιτρίνων, έχει τις λύσεις και μέρα με τη μέρα ανεβάζει τις μετοχές του. Δεν είναι άλλος από τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο, ο οποίος χθες φρόντισε να «απαντήσει» στο γρήγορο γκολ του Εθνικού κι έβαλε το νερό στ’ αυλάκι για την κατάκτηση του τρίποντου.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική κι έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε φιλοδωρήσει με δύο τέρματα την ΑΕΖ Ζακακίου και στη 19η αγωνιστική σκόραρε και εναντίον της Δόξας.

Προηγουμένως είδε δίχτυα και στις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (1-0), την Ανόρθωση (2-1), την Αναγέννηση Δερύνειας (2-0) και εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (4-0). Αν προσθέσουμε και τα δύο τέρματα που πέτυχε στους ευρωπαϊκούς αγώνες (κόντρα στην Αστάνα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς) η συγκομιδή του φτάνει τα δέκα τέρματα.

Ο 33χρονος Βελγοβραζιλιάνος έχει το γκολ στο αίμα του, αφού σε προηγμένα πρωταθλήματα όπως το βελγικό (με τα χρώματα της Στάνταρ Λιέγης και της Γκενκ) και το γερμανικό (με τα χρώματα της Γκλάντμπαχ) είχε στενή σχέση με τα δίχτυα και στην καριέρα του έχει ξεπεράσει τα 100 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ