aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Νούνο Μοράις στην παρέα των Ντρογκμπά, Τσεχ και Ρομπέν!

Ο Νούνο Μοράις στην παρέα των Ντρογκμπά, Τσεχ και Ρομπέν!

Το πέρασμα του Νούνο Μοράις από την Τσέλσι συχνά – πυκνά επανέρχεται στο προσκήνιο από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Αφορμή για αυτό ο Ζοζέ Μουρίνιο. Βλέπετε, η μετεγγραφή του ρέκορντμαν συμμετοχών του ΑΠΟΕΛ στους Λονδρέζους έγινε στην πρώτη σεζόν του «Special One» στον πάγκο των «μπλε».

Η ιστοσελίδα planetfootball.com σε αφιέρωμά της παρουσιάζει τις υπόλοιπες εννέα μετεγγραφές πλην του Ντιντιέ Ντρογκμπά, για τον οποίο η Τσέλσι δαπάνησε 24.000.000 αγγλικές λίρες και αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη κίνηση στις ενδοξότερες σεζόν της ιστορίας του Συλλόγου με απολογισμό 164 γκολ.

Πέραν των Ντρογκμπά και Μοράις αποκτήθηκαν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στην Τσέλσι. Πρόκειται για τους Πίτερ Τσεχ, Πάουλο Φερέιρα, Αριέν Ρομπέν και Ρικάρντο Καρβάλιο

Αναλυτικά το σημείωμα για τον Νούνο Μοράις

Ο Μοράις εντυπωσίασε τον Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών και κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο με την Τσέλσι. Ωστόσο κατέγραψε μόλις εννέα εμφανίσεις με τους Λονδρέζους. «Έμαθα πολλά από τον Μουρίνιο», είπε ο Μοράις στην φημισμένη «AS» το 2013. «Μου δίδαξε πώς να παίζω στη μεσαία γραμμή, γιατί μέχρι τότε έπαιζα στο κέντρο της άμυνας στην Πεναφιέλ. Ήταν δύσκολο να βρω χρόνο με τους Μακελελέ (ήταν το είδωλό μου), Εσιέν και Λάμπαρντ. Αλλά έμαθα πολλά», είχε σημειώσει ο Πορτογάλος. Έφυγε από το Στάμφορντ Μπριτζ μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2007 και εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ με ελευθέρα μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ