aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Νικόλας Ιωάννου «ενισχύει» τον Τάκη Αντωνίου

Ο Νικόλας Ιωάννου «ενισχύει» τον Τάκη Αντωνίου

Αίσθηση προκάλεσε στο φίλαθλο κοινό και δη στους φίλους της Εθνικής Κύπρου, το ανακοινωθέν της ΚΟΠ για τον Νικόλα Ιωάννου. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός ζήτησε να μην αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και το αίτημά του ικανοποιήθηκε από τον Γιόχαν Βάλεμ.

Μάλιστα, ο Βέλγος προπονητής τον έθεσε εκτός αποστολής και από το ματς με το Αζερμπαϊτζάν (8/9). Όπως ανακοινώθηκε, ο Ιωάννου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, που τον καθιστούν ανέτοιμο για να αγωνιστεί.

Όλα αυτά εν μέσω προδιαγραφόμενης μετεγγραφής του σε Μπρέσια ή Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι πληροφορίες θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να τα έχει βρει με τους Ιταλούς, ενώ ο ποδοσφαιριστής ψηφίζει Αγγλία. Όπως μαθαίνει μάλιστα το «Goal», η αγωνία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του δεν είναι άσχετη με την απόφασή του να δηλώσει ανέτοιμος να αγωνιστεί.

Παραλλήλως, η εξέλιξη ενισχύσει τα περί ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έχουν το μυαλό τους σε ενδεχόμενη μετεγγραφή και γι’ αυτό παρουσιάζονται αγνώριστοι αγωνιστικά.

Άλλωστε ο Τάκης Αντωνίου, πρώην ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, είχε δηλώσει προ ημερών: «Να φύγουν όλοι. Όλοι όσοι είχαν προτάσεις. Ακόμα και ο Γένσεν. Σε όσους πέφτει λίγος ο ΑΠΟΕΛ, να φύγουν. Όταν είσαι στην ομάδα, πρέπει να είσαι εκεί. Είναι απαράδεκτο. Με έτσι συνθήκες δεν μπορείς να μείνεις στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ