aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Νικόλας δένει τα κορδόνια…

Ο Νικόλας δένει τα κορδόνια…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ήταν 23 Ιουνίου 2017 όταν ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωνε πως αποφασίστηκε όπως ο Νικόλας Ιωάννου μεταβεί στη Ρώμη και προχωρήσει άμεσα σε χειρουργική αποκατάσταση καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Η περσινή αποκάλυψη των γαλαζοκίτρινων, ο ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στα πλείστα παιχνίδια που είχε αγωνισθεί, είχε σταθεί εξαιρετικά άτυχος. Εδώ και ένα εξάμηνο ανεβαίνει τον δικό του «Γολγοθά», αλλά σε καμία στιγμή δεν τα έβαλε κάτω. Έσφιξε τα δόντια, οπλίστηκε με αισιοδοξία και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ιατρών, βρίσκεται τώρα σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο 22χρονος με τον νέο χρόνο θα αυξήσει κατακόρυφα ρυθμό και υπολογίζεται πως στο τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος να ριχθεί στη μάχη. Ο Γιώργος Δώνης θα αποκτήσει άλλη μια ποιοτική λύση στη γραμμή της οπισθοφυλακής τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και το αριστερό άκρο. Ο Νικόλας θα μπει σταδιακά στην ομάδα και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν πως θα δώσει επιπρόσθετη ώθηση προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ