aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «νέος Τζέκο» στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ για την επίθεση! (vids)

Ο «νέος Τζέκο» στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ για την επίθεση! (vids)

Την περίπτωση του Ριάντ Μπάγιτς εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ο ρεπόρτερ του «Goal» Ανδρέας Μαύρος. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εντάξει το όνομα του 26χρονου διεθνούς Βόσνιου επιθετικού στη μετεγγραφική τους λίστα και εξετάζουν την περίπτωσή του, μαζί με άλλες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ριάντ Μπάγιτς, ο οποίος θεωρείται ο φυσικός διάδοχος του Έντιν Τζέκο στην Εθνική ομάδα της χώρας του και γι’ αυτό τον αποκαλούν ο «νέος Τζέκο», παίζει τόσο ως κλασικός φορ όσο και δεύτερος επιθετικός. Τη φετινή περίοδο μέτρησε 25 συμμετοχές με 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, η οποία έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2022. Στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν με το ίδιο καθεστώς από την ιταλική ομάδα στην Μπασάκσεχιρ μετρώντας 31 συμμετοχές με 9 γκολ. Στην Ουντινέζε έπαιξε μόνο για ένα εξάμηνο το 2017 και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε πέντε ματς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πωλήσεις €11.000.000+ και ένας «χρυσός» σε… κίνδυνο

Η ιταλική ομάδα αφού του πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο, τον είχε αποκτήσει από την Κόνιασπορ, στην οποία για μια διετία (2015-17) είχε σημειώσει 29 τέρματα σε 85 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, «σπάζοντας» μάλιστα το ρεκόρ του Φάνη Γκέκα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα σε μια σεζόν (17 έναντι 13). Η ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του ήταν η Ζελιέζνιτσαρ, στην οποία μια διετία (2013-15) έβαλε 18 γκολ σε 48 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Μαντούκα: Οι διάλογοι με Πετρίδη, η διαφωνία τους και αυτό που μετανιώνει!

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι τον παίκτη είχαν στο στόχαστρό τους στο παρελθόν σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, αλλά και από την Ελλάδα (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ), ενώ πρόσφατα γράφτηκε και για το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Πάντως, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, αφού το κασέ του ποδοσφαιριστή τις προηγούμενες σεζόν ήταν αρκετά ψηλό (κοντά στις 500.000 ευρώ) και για να προκύψει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ