aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ νέος ρόλος του Σάμπουριτς με την παρουσία στον πάγκο

Ο νέος ρόλος του Σάμπουριτς με την παρουσία στον πάγκο

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το ντεμπούτο του Γιώργου Κωστή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ συνοδεύτηκε με νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί της Σαλαμίνας στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι εξάκις σερί πρωταθλητές έκαναν το δύο στα δύο, αν και για δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα τεσσάρων ημερών δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους. Κάτι, άλλωστε, που παραδέχθηκε και ο Γιώργος Κωστή στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέροντας πως ο ΑΠΟΕΛ απέχει πολύ από τα δικά του θέλω.

Στον αγώνα της Τετάρτης (19/9), πέραν του Γιώργου Κωστή, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Τόζα Σάμπουριτς. Ο Σερβοκύπριος διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια επί ημερών του Μπρούνο Μπαλταζάρ, πήρε θέση στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Το κατά πόσο θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Γιώργου Κωστή ή αν αυτό έγινε στο πρώτο παιχνίδι του Ελλαδίτη προπονητή για στήριξη θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ