aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Νεοφυτίδης απαντά στον Πετεβίνο: «Πως βγαίνει 92% ζημιά;»

Ο Νεοφυτίδης απαντά στον Πετεβίνο: «Πως βγαίνει 92% ζημιά;»

Την δική του εκδοχή δίνει ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μέσω ανάρτησης του στο Facebook απαντά στον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, σχετικά με τις μειώσεις που υπέστη η ομάδα της πρωτεύουσας.

Αναλυτικά:

«Ο φίλος Νεκτάριος Πετεβινος δήλωσε πριν λίγο στον Super Sport FM “Ο δικός μας τηλεοπτικός παροχέας, ενημέρωσε ότι δεν θα πληρώσει τις δόσεις όσο δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Άρα δεν θα πληρωθεί ο Μάρτιος και ο Απρίλιος, κάτι που σημαίνει πως δεν ισχύει η θέση του ΠΑΣΠ, ότι οι ομάδες θα πληρωθούν κανονικά το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο”.

Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει καταρχήν ότι πληρώθηκε είδη το 80% του συμβολαίου. Δεύτερον δεν λέει ότι ο παροχέας ενημέρωσε ότι θα πληρώσει κανονικά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο και Ιούλιο άρα θα εξοφλήσει το συμβόλαιο. Αν λάβουμε υπόψη και τις συχνές δηλώσεις για την κάρτα φιλάθλου που επηρέασε προ κορωνοϊού ιδιαίτερα την ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να είναι παράλογη η θέση του ΠΑΣΠ για να μιλήσουμε για αποκοπές από τις 15/03/20 και μετά αφού επαναλαμβάνω με την ποιο πάνω δήλωση ο φίλος Πετεβινος επιβεβαιώνει ότι έχει πληρωθεί τουλάχιστο το 80%του συμβολαίου. Άρα που είναι η ζημιά και πως βγαίνει σε ύψος 92% που κάποιοι ζητάνε;;

Είμαστε και εμείς και τα μέλη μας έτοιμοι να βοηθήσουμε τα σωματεία μέσα στα λογικά πλαίσια που αποδεικνύουν την πραγματική ζημιά αν υπάρχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ