aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ MVP, η «ζωγραφιά» και ο αλάνθαστος Τράττος!

Ο MVP, η «ζωγραφιά» και ο αλάνθαστος Τράττος!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μιαν ακόμα νίκη σε ντέρμπι με την Ομόνοια (3-1) χάρις στην ευστοχία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του και κυρίως του Γκαϊάς Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πακιστάν έδειξε τον δρόμο για τη νίκη στην ομάδα του με τα δύο πρώτα γκολ που πέτυχε. Ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετική η ενέργειά του και το τελείωμά του.

Δικαίως λοιπόν αναδείχθηκε ο MVP του «αιώνιου ντέρμπι». Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αφού βοηθά πολύ το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του, με την καλή τεχνική κατάρτιση και τις μεταβιβάσεις του, ενώ έχει και το γκολ.

Διαβάστε επίσης: Πήραν πινέλο και ζωγράφισαν… ΑΠΟΕΛίστικα! (vid)

Όσον αφορά στη φάση που ήταν καθοριστική, καταγράφεται αυτή του δευτέρου γκολ του ΑΠΟΕΛ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτιαξε ευκαιρίες, ο ΑΠΟΕΛ στην πρώτη επιθετική προσπάθειά του άνοιξε το σκορ (Ζαχίντ 67’). Γκολ που επέτρεψε στους γαλαζοκίτρινους να κάνουν διαχείριση του υπέρ τους προβαδίσματος και με το δεύτερο γκολ 10 λεπτά μετά έθεσαν στέρεες βάσεις για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ζαχίντ ο Μεγαλοπρεπής! (pics)

Όσον αφορά στη διαιτησία, ήταν πολύ καλός ο Λεόντιος Τράττος. Παρόλο που υπήρξε δύναμη και πάθος στο παιχνίδι, το έλεγξε και το έβγαλε χωρίς δυσκολία. Έκανε τη χρήση της κίτρινης κάρτας εκεί που ήταν άκρως απαραίτητη. Θετική η παρουσία και των βοηθών του, με τις υποδείξεις τους να ήταν απόλυτα σωστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ