aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ MVP Εμπεσίλιο, ο άτυχος Τζίμης και ο Νικολαΐδης!

Ο MVP Εμπεσίλιο, ο άτυχος Τζίμης και ο Νικολαΐδης!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην πέμπτη φορά που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και πρώτη στο αρχικό σχήμα, ο Ολλανδός μέσος του ΑΠΟΕΛ Λορένζο Εμπεσίλιο, κατάφερε με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και να χαρίσει εν τέλει στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.

Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής για πρώτη φορά με τα γαλαζοκίτρινα, έχοντας σε αδρές γραμμές καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Όσον αφορά στην πιο καθοριστική φάση, κρατάμε αυτή του 52’. Μπήκε πολύ δυνατά η Ομόνοια με την επανέναρξη του ματς και στο 52ο λεπτό είχε δοκάρι μετά από σουτ του Χριστοφή.

Εάν οι πράσινοι κατάφερναν να φέρουν το ματς στα ίσα, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που είχαν στο δεύτερο μέρος, αναμφίβολα θα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για να μη χάσουν τον αγώνα. Η εν λόγω ευκαιρία ήταν και η πιο ξεκάθαρη που έχασαν οι τριφυλλοφόροι.

Από εκεί και πέρα, σε αδρές γραμμές η διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη και των βοηθών του ήταν καλή. Στο 34ο λεπτό ζήτησε πέναλτι η Ομόνοια όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Ματ Ντέρμπισαϊρ. Η επαναληπτική προβολή έδειξε πως πρόλαβε ο Βάτερμαν και έδιωξε την μπάλα με τη γροθιά του, οπόταν δεν υπήρχε παράβαση. Λεπτά αργότερα ο Πιέρος Σωτηρίου βρέθηκε στο έδαφος και εντός περιοχής της Ομόνοιας από τράβηγμα του Βύντρα, αλλά πάλι σωστά ο διαιτητής δεν έβαλε το σφυρί στο στόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ