Ο Μπέζιακ για τους λόγους του «διαζυγίου» με τον ΑΠΟΕΛ και οι προτάσεις

Ως την πιο σωστή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε ο Ρομάν Μπέζιακ τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σλοβένος επιθετικός λίγο μετά το «διαζύγιο» με τους «γαλαζοκίτρινους» μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα της Λευκωσίας, επεσήμανε πως όλα έγιναν με άψογο και επαγγελματικό τρόπο χωρίς διαφωνίες, ενώ για το μέλλον του υπογράμμισε πως δεν έχει λόγο να βιαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο λόγος που έφυγα από τον ΑΠΟΕΛ είναι γιατί υπάρχει όριο στον αριθμό των ξένων παικτών. Ήρθε νέος προπονητής και έφερε μαζί τους τρεις νέους παίκτες, Δεν με υπολόγιζε, επομένως ήταν η καλύτερη επιλογή να συμφωνήσουμε για λύση της συνεργασίας μας».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Πρώτα πρέπει να έρθω στη Σλοβενία και μετά θα μελετήσω τις προτάσεις. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Μιλήσαμε με κάποιους μάνατζερ προτού να μάθουμε ότι θα φύγω από τον ΑΠΟΕΛ γιατί υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Άλλωστε μόλις σήμερα έφυγα από τον ΑΠΟΕΛ.  Πλέον είμαι ελεύθερος και έχω περισσότερο χρόνο και την ευχέρεια να διαπραγματευτώ ως άνεργος της μετεγγραφή μου. Το σημαντικό είναι να βρω ομάδα πριν τις 31 Ιανουαρίου, οπότε τελειώνει η μετεγγραφική περίοδος στα περισσότερα πρωταθλήματα».

Θα εύχεσαι να βρεις ομάδα σε Πολωνία ή Γερμανία; «Είναι νωρίς να μιλήσω γι’ αυτό. Ούτε η Κύπρος δεν είναι γειτονική χώρα στη Σλόβενία».

Διαβάστε επίσης: Τοποθέτηση Πετρίδη για το μέλλον του Ζαχίντ

Είσαι απογοητευμένος με την εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ και τις διαπραγματεύσεις για αποχώρηση; «Όχι, όλα ήταν θετικά. Είπαμε αντίο με χειραψία. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από καμία πλευρά. Αν έμενα ακόμα μια σεζόν ίσως κέρδιζα ακόμα ένα πρωτάθλημα όμως η σωστή απόφαση ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Πλέον η επόμενη μου ομάδα δεν χρειάζεται να πληρώσει για να με αγοράσει. Δεν θα αποφασίσω κάτω υπό πίεση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ