aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μούσα Αλ-Τάαμαρι εν πολύς για την Κύπρο!

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι εν πολύς για την Κύπρο!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος «professor» του ποδοσφαίρου για να καταλάβει ότι ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι είναι μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστής. Θα το διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή, όταν τον δει αγωνιζόμενο. Τέσσερα λεπτά στο χθεσινό ντέρμπι «αιώνιων» αρκούσαν ως προς αυτή τη διαπίστωση για όποιον/α αποφάσισε να καθίσει πρώτη φορά στον καναπέ για να δει το Classico του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: «Από τον ΑΠΟΕΛ θα πωληθεί πάνω από €8.000.000 και στο μέλλον με €70.000.000!»

Ο 21χρονος εξτρέμ πήρε από το χέρι την ομάδα του και με ένα ψύχραιμο πλασέ κι ένα σουτ μετά πολύ ωραίο σόλο, την οδήγησε στη νίκη-ανατροπή επί των «πρασίνων». Δικαιολογημένα, λοιπόν, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πίνουν νερό στο όνομά του Αλ-Τάαμαρι για τα φετινά του κατορθώματα και βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη – ηγέτη που θα βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση του έβδομου σερί τίτλου στην ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε… μεσάζοντες για να πείσουν τον Ρέζα να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δικαίωσε για άλλη μια φορά τους συμπατριώτες του που του έδωσαν το προσωνύμιο «Μέσι» της Ιορδανίας, κάνοντας ταυτόχρονα τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση για όλα όσα (αγωνιστικά και οικονομικά) θα τους προσφέρει στο άμεσο μέλλον. Δεν υπάρχει αμφιβολία με αυτά που βλέπουμε από τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι στην πρώτη του θητεία στο πρωτάθλημά μας ότι, η μετεγγραφή-πώληση ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα είναι στα σκαριά. Αν δεν «σκάσει» τώρα τον Ιανουάριο η πρόταση-μαμούθ που θα βάλει σε σοβαρές σκέψεις τους «γαλαζοκίτρινους», σίγουρα το καλοκαίρι θα γίνουν γερά παζάρια για την πάρτη του 21χρονου άσου.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι-αστραπή του Πετρίδη κι ο τρομακτικός «άγνωστος» Τάαμαρι

Δεν ξέρω αν θα πωληθεί ο Αλ-Τάαμαρι με 8 ή 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως γράφτηκε πρόσφατα από ΜΜΕ της Ιορδανίας, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαρός άσος είναι πολύς για την Κύπρο και αν συνεχίσει έτσι (όταν αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ) θα έχουμε να λένε στο μέλλον για τον «Ιορδανό Μέσι» που ένα φεγγάρι πέρασε από την Κύπρο και έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ