aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μουράλια, ο Βάτερμαν και ο Μπερτόλιο

Ο Μουράλια, ο Βάτερμαν και ο Μπερτόλιο

Δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Λουίς Φιλίπε Μουράλια από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς -όπως διέρρευσε- παρουσιάστηκε πρόβλημα στα ιατρικά τεστ. Επομένως, θα γίνει η προσπάθεια για την τέταρτη προσθήκη, εντούτοις πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Την ερχόμενη Τετάρτη λήγει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος, συνεπώς απομένουν λίγα 24ωρα. Σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί παίκτης ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τον Γιώργο Δώνη, είναι πιθανό να εγγραφεί στο ρόστερ ξανά ο Μπόι Βάτερμαν.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν πριν γίνει παρόν ο Μουράλια

Για να δηλωθεί άλλος ποδοσφαιριστής φυσικά, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ. Το φαβορί από τη στιγμή που θα εντασσόταν ανασταλτικός χαφ ήταν ο Αγκουστίν Φαρίας. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα ίσως ανατραπεί αυτό. Όπως έχει διαρρεύσει, γίνεται σκέψη και για διαγραφή του Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος βρίσκεται πολύ συχνά στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ