aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ μίτος της αναβολής και οι Προεδρικές

Ο μίτος της αναβολής και οι Προεδρικές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έγινε της… αναβολής! Κάπως έτσι πάει το πράγμα για τον ΑΠΟΕΛ φέτος. Στην αρχή ήταν οι αγώνες με τον Ερμή και την ΑΕΛ, τώρα προστέθηκε και ο αγώνας με τον Απόλλωνα. Τρία παιχνίδια στο… περίμενε και όσο κι αν κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «μάννα εξ ουρανού» (πραγματικά όμως) τη βροχή – τον κατακλυσμό καλύτερα – που έπληξε την περιοχή παρά το ΓΣΠ, για τον ΑΠΟΕΛ, με μια δεύτερη ανάγνωση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους γαλαζοκίτρινους.

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δίνεται η δυνατότητα να ξεπεραστούν τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους παίκτες της ομάδας –ειδικά μάλιστα αν ο αγώνας οριστεί όπως λένε οι πληροφορίες στα μέσα Φεβρουαρίου- κανένας όμως δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση της ομάδας και φυσικά των ποδοσφαιριστών όταν θα οριστεί να γίνει το παιχνίδι.

Παράλληλα, δημιουργείται ένα νέο γαϊτανάκι ως προς τους αναβληθέντες αγώνες που θα έχει να δώσει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, πράγμα που σημαίνει νέο «μποτιλιάρισμα» αγώνων, ανεξάρτητα αν δεν θα βρίσκονται στην «ατζέντα» ευρωπαϊκοί αγώνες, αφού εκείνη την περίοδο (Ιανουάριο και Φεβρουάριο, η ΚΟΠ έχει τις Τετάρτες «αφιερωμένες» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση) θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το κύπελλο. Και όσο κι αν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων, δεν θα πάρουν –ως φιναλίστ- μέρος στον πρώτο γύρο, θα το βρουν κι αυτό στα «πόδια» τους!

Τα θέματα για τον ΑΠΟΕΛ, με τα αναβληθέντα παιχνίδια (όπως και για τον Απόλλωνα) δεν περιορίζονται ως εδώ, αλλά τίθεται και θέμα προεδρικών εκλογών! Με δεδομένο πως ο πρώτος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου και ο δεύτερος στις 4 Φεβρουαρίου, στην ΚΟΠ «πονοκεφαλιάζουν» (και) για τους ορισμούς και την Αστυνόμευση εκείνων των αγωνιστικών του πρωταθλήματος!

Κάτι που πάει να πει πως ενδεχομένως να αυξηθούν τα αγωνιστικά ζόρια. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως πέρα από τις όποιες «ευεργετικές» (τα εισαγωγικά για ευνόητους λόγους) συνέπειες, μπαίνουν στη μέση και ένα σωρό άλλα θέματα, που δεν μπορούν επί του παρόντος να σταθμιστούν. Γι’ αυτό και στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν την ετυμηγορία της ΚΟΠ και ακολούθως να καθορίσουν τα επόμενα τους βήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ