aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Μιλόσεβιτς απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, μπέρδεμα με Χαλένιους»

«Ο Μιλόσεβιτς απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, μπέρδεμα με Χαλένιους»

Όσο πλησιάζουμε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο πιο συχνά θα… βγαίνουν δημοσιεύματα, κυρίως από ξένες χώρες, για παίκτες που ενδεχομένως να απασχολήσουν τις ομάδες μας. Κάποια από αυτά θα ισχύουν και κάποια άλλα όχι.

Σημερινό άρθρο της σουηδικής ιστοσελίδας «bloggar.aftonbladet.se» αναφέρει ότι ο Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά απορρίφθηκε από τους γαλαζοκίτρινους. Πρόκειται για 26χρονο διεθνή Σουηδό αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, την οποία υπηρέτησε και στο παρελθόν για τρία χρόνια, ενώ είχε φορέσει τη φανέλα των Μπεσίκτας, Ανόβερο, Ντάρμσταντ, Ρίζεσπορ και Βάσαλουντς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έριξε δίχτυα o Tέτι, εξελίξεις μετά την Ομόνοια

«Το συμβόλαιο του με την ΑΪΚ Στοκχόλμης ολοκληρώθηκε και δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει στους πρωταθλητές της Σουηδίας. Μια προσπάθεια να μετεγγραφεί στον ΑΠΟΕΛ απέτυχε. Ο Μιλόσεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφθηκε από τον σύλλογο. Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λίνους Χάλένιους να συνδέεται με τον ΑΠΟΕΛ δεν ευσταθούν, σύμφωνα με πληροφορίες μας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Χαλένιους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ