aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μιλάνοφ «αποσυμπίεσε» τον ΑΠΟΕΛ

Ο Μιλάνοφ «αποσυμπίεσε» τον ΑΠΟΕΛ

Τα καλά νέα που άκουσε το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ για τον Ζίφκο Μιλάνοφ, μετά την επίσκεψη του στη Γερμανία, του αφαιρούν παρά πολύ πίεση. Βλέπετε, η διάγνωση για τον Βούλγαρο ακραίο αμυντικό επιβεβαίωσε τη διάγνωση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, δρα Τζουρούδη.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία για το πρόβλημα τενοντίτιδας αφού δεν χρειάζεται επέμβαση. Έτσι, θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, οπότε υπολογίζεται πως θα αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας όπου θα κριθεί η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, δεν υπάρχει πίεση στον «Αρχάγγελο» για απόκτηση δεξιού ακραίου αμυντικού. Εντός της ημέρας φάνηκε πως η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου να πήρε προβάδισμα, όμως από τη στιγμή που ο Μιλάνοφ θα είναι παρών στις διπλές αναμετρήσεις με τους Τσέχους, τότε η απόφαση θα παρθεί μετά από αρκετή σκέψη, μακριά από βιασύνη και άγχος.

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΟΕΛ: Οι δύο υποψήφιοι για το δεξί άκρο

Περέιρα-Γκαλίτσιος: Ένας στους δύο «κερδίζει»!

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει για τον Μιλάνοφ

Πάει Γερμανία ο Μιλάνοφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ