aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μιχαηλίδης, ο ΑΠΟΕΛ και η τελική απόφαση του ΠΑΟΚ

Ο Μιχαηλίδης, ο ΑΠΟΕΛ και η τελική απόφαση του ΠΑΟΚ

Για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μιχαηλίδη έκαναν λόγο ελλαδικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες και το νεότερο που προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη είναι πως ο Ελλαδίτης στόπερ θα παραμείνει στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr σημειώνει πως Γιαννιτσιώτης στόπερ παραμένει στον ΠΑΟΚ, αν και αρχικά έγιναν σκέψεις παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού και είχαν επιδείξει ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ και Νυρεμβέγη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα gazzetta.gr

«Ευκαιρίες χρειάζεται ο νεαρός Γιάννης Μιχαηλίδης, μετά την επιστροφή του από έναν μεγάλο και βαρύ τραυματισμό.

Στην αρχή, ο ΠΑΟΚ σκέφτηκε να τον δανείσει σε ομάδα, κυρίως στο εξωτερικό, εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί μια σημαντική λύση. Ενδιαφέρον υπήρχε από το ΑΠΟΕΛ και την Νυρεμβέργη, αλλά το αρχικό πλάνο άλλαξε.

Όπως γράφει η Metrosport, ένας δανεισμός δεν φαίνεται να προχωρά τελικά και ο Γιαννιτσιώτης στόπερ παραμένει στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον με τα δεδομένα που είχαμε μέχρι χθες το βράδυ.

Το γεγονός ότι ο 22χρονος αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα του ΠΑΟΚ Β με τον Πανσερραϊκό, μάλιστα, αφού ενημερώθηκε ότι θα συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ίσως είναι μία κίνηση ενδεικτική του τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Δείχνει, μάλλον, ότι πλέον ο ΠΑΟΚ και η πλευρά Μιχαηλίδη συμφωνούν ότι πήρε ό,τι ήταν να πάρει από την δεύτερη ομάδα και είναι καλύτερο να ενταχθεί και πάλι στο πλάνο της πρώτης. Οι επόμενες μέρες, προφανώς, θα δείξουν τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ