aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μερκής του βάζει δύσκολα

Ο Μερκής του βάζει δύσκολα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στα έξι παιχνίδια που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε αυτό στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν άλλαξε.

Οι Ινιάκι Αστίθ και Ρομπέρτο Καρλάο αποτέλεσαν τους «πύργους» στην καρδιά της αμυντικής διάταξης και με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Κοπεγχάγη, στα υπόλοιπα είχαν σε αδρές γραμμές αρμονική συνύπαρξη.

Σε αυτούς θα επενδύσει για όγδοο σερί ευρωπαϊκό ματς ο Τόμας Κρίστιανσεν ή μήπως ο Γιώργος Μερκής στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα εκτοπίσει από το αρχικό σχήμα τον Αστίθ;

Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής Κύπριος στόπερ είχε θετική παρουσία στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και μάλιστα στο προχθεσινό απέναντι στον Άρη συνδύασε την καλή απόδοσή του με γκολ.

Το σίγουρο είναι πως με τις εμφανίσεις του έχει βάλει σε σκέψεις τον Δανό προπονητή και ως εκ τούτου δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν τον δούμε να κερδίζει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στον ΑΠΟΕΛ φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ