aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μερκής που του έλειψε…

Ο Μερκής που του έλειψε…

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης όσον αφορά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Γιώργος Μερκής. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε στη χθεσινή και στη σημερινή προπόνηση μέρος του κανονικού προγράμματος, οπότε εάν μέχρι αύριο ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης τότε θα κερδίσει μία θέση στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Μερκής είχε αγωνισθεί για τελευταία φορά στο ματς με την Ομόνοια, το οποίο διεξήχθηκε στις 9 Απριλίου. Αν και πήρε φανέλα βασικού, φάνηκε πως ήταν ανέτοιμος καθώς στο 11ο μόλις λεπτό έπιασε στο πόδι του ένεκα θλάσης που αποκόμισε.

Τώρα, ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι θέμα χρόνου να γυμναστεί σε κανονικό ρυθμό και να συμβάλει με τη σειρά του αποφασιστικά στην ευόδωση των στόχων του ΑΠΟΕΛ. Αναμφίβολα, ο Μερκής με την εμπειρία του και την ηγετική παρουσία του μπορεί να δώσει τις δέουσες λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ