aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μάριο Μπέιν ανοίγει τα… χαρτιά του

Ο Μάριο Μπέιν ανοίγει τα… χαρτιά του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε ρυθμό προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει πλέον η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, καθώς τη μεθεπόμενη Τετάρτη οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στη νέα σεζόν αντιμετωπίζοντας στον 2ο προκριματικό γύρο την Ντουντελάνζ (12/7, 20:00). Η ομάδα του Μάριου Μπέιν θα δώσει αύριο δυνατό φιλικό παιχνίδι, υποδεχόμενη στο ΓΣΠ τον Πανιώνιο (20:00, απευθείας από Cytavision1).

Ο αγώνας θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια για τους πρωταθλητές ενώπιον των φιλάθλων τους και ουσιαστικά θα φανεί σε σημαντικό βαθμό η σύνθεση της ομάδας ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Όσοι παίκτες δεν χρησιμοποιηθούν απέναντι στην ομάδα που αποτέλεσε στη λήξασα σεζόν την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ή παίξουν για λίγο διάστημα, κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνισθούν στο νέο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς. Το εν λόγω ματς ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και θα αρχίσει στις 19:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ