aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μαλέκκος διάλεξε ομάδα για τον επαναληπτικό Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ο Μαλέκκος διάλεξε ομάδα για τον επαναληπτικό Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Χείμαρρος όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».  Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία και νυν προπονητής ποδοσφαίρου εξέφρασε τις απόψεις του για αρκετά θέματα χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια.

Μίλησε για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ στήνοντας στον τοίχο όσους «πολεμούν» τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, διάλεξε τον αγαπημένο του προπονητή, εξέφρασε παράπονο για τον επί σειρά ετών προπονητή και φίλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε ότι αφορά αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για την ανεργία που βιώνουν αρκετοί πολλοί προπονητές εδώ και ένα χρόνο, το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ομόνοια – Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ο Κώστας Μαλέκκος με χιούμορ δεν είχε πρόβλημα να πει δημόσια την ομάδα που θα υποστηρίξει.

«Δεν είναι κρίμα ο ΑΠΟΕΛ να μην περάσει ρε κουμπάρε; Αφού η Ομόνοια θα πάρει το πρωτάθλημα, να πάρει ο ΑΠΟΕΛ το κύπελλο», ήταν η σχετική απάντηση.

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας καθώς θα δημοσιευθούν ρεπορτάζ με τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Κώστα Μαλέκκου που να είστε σίγουροι ότι θα συζητηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ