aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ λόγος της προσγείωσης του αεροπλάνου που μετέφερε φίλους του ΑΠΟΕΛ

Ο λόγος της προσγείωσης του αεροπλάνου που μετέφερε φίλους του ΑΠΟΕΛ

Απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Ελβετία, κατέληξαν όμως στο αεροδρόμιο Πάφου λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροπλάνου που τους μετέφερε. Ο λόγος για 150 επιβάτες, στην πλειοψηφία του οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που αναχώρησαν για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα του Europa League μεταξύ Βασιλείας-ΑΠΟΕΛ.

Το αεροπλάνο εμφάνισε ένδειξη για αποσυμπίεση στην καμπίνα επιβατών γύρω στα 20 λεπτά μετά την απογείωση του και εσπευσμένα ο πιλότος ζήτησε έκτακτη επιστροφή και προσγείωση στην Πάφο, ως το εγγύτερο στην πορεία του αεροδρόμιο, πράγμα που έγινε με ασφάλεια, ενώ οι υπηρεσίες του αεροδρομίου είχαν ενεργοποιήσει τα προβλεπόμενα σχέδια για περιπτώσεις έκτακτων περιστσατικών. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι στο αεροσκάφος.

Διαβάστε επίσης: Aναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Οι 150 επιβάτες μεταφέρονται τελικά με λεωφορεία πίσω στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού η διαδικασία ελέγχου αναμένεται ότι θα διαρκέσει αρκετές ώρες. Στη Λάρνακα θα ληφθούν αποφάσεις αν θα αναχωρήσουν εκ νέου με άλλη πτήση ή αν επιθυμούν να ακυρώσουν το ταξίδι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ