aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEO λόγος που ο Μιλιβόγεβιτς έμεινε εκτός αποστολής με ΑΠΟΕΛ

O λόγος που ο Μιλιβόγεβιτς έμεινε εκτός αποστολής με ΑΠΟΕΛ

O Σέρβος μέσος, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας φέτος, χτύπησε… κόκκινο από τις συνεχόμενες συμμετοχές σε Ολυμπιακό και Εθνική, με αποτέλεσμα να ζητήσει ανάσες ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, η παρουσία του στο παιχνίδι της Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ δεν κρίθηκε επιβεβλημένη και θα μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί.

Ποιος θα καλύψει το κενό του στην Κύπρο; Ο Ρομαό συγκεντρώνει πιθανότητες, αν και σε κάποιες δοκιμές ο Μπέντο είχε και τον Μπουχαλάκη, και τον Καμπιάσο.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μένει εκτός αποστολής. Η πρώτη ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα στις 3 Νοεμβρίου. Με τριάδα στα χαφ τους Καμπιάσο – Μπουχαλάκη και Μάρτινς, ο Ολυμπιακός είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1.

Σε δέκα αγώνες για την Super League ο Μιλιβόγεβιτς έχει βρει 4 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, επίτευγμα που είναι το καλύτερό του στα χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας. Την πρώτη του σεζόν είχε δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές και πέρυσι τρία τέρματα και μια ασίστ σε 22 εμφανίσεις, ενώ φέτος στο 1/3 της σεζόν μετράει ήδη ένα παραπάνω και βάζει πλώρη για πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ