aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ λόγος που έμεινε εκτός ο Μερκής - H κατάσταση του Άλεφ

Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Μερκής – H κατάσταση του Άλεφ

Εκτός φιλικού έμεινε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής. Ο κεντρικός αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων αποχώρησε από το τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Ζίλινα (9/7), ενώ στο τέταρτο που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (11/7) κόντρα στη Σακτάρ, δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Όπως προκύπτει από το στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, ο Κύπριος διεθνής ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο. Οι παίκτες των πρωταθλητών θα ξεκουραστούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα (15/7) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έτσι θα αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση του.

Όσον αφορά τον Άλεφ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, και ο λόγος που δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό, δεν είναι τραυματισμός αλλά το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας. Εκφράζεται ωστόσο αισιοδοξία πως θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της Τρίτης (16/7) κόντρα στη Δόξα στο ΓΣΠ. Όσον αφορά τον Σόουζα, ξεπέρασε πλήρως τον μικροτραυματισμό του και αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό με την Σακτάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ